Go to Top

Nieuwbouwprojecten

Vrijblijvend advies

Ik wil bouwen. Wat zijn de verschillende stappen voor ik mijn nieuwe woning kan betrekken. Wie zorgt voor de opvolging van mijn eisen en verwachtingen?

Tijdens ons éérste gesprek nemen we alle vragen door die u heeft omtrent de nieuwbouw van uw woning. Tijdens deze meeting proberen wij zoveel mogelijk vragen op een directe manier te beantwoorden.

Gaat het om een een grote verbouwing of nieuwbouw, dan wordt er gewerkt met een architect. Bent u nog op zoek naar een geschikte architect, dan kunnen wij u hierbij helpen.

Uw architect zal ook aanwezig zijn tijdens dit gesprek zodat wij met hem al een aantal zaken kunnen overlopen.

In vele gevallen heeft u reeds plannen van uw droomwoning. Deze plannen worden samen met de meetstaat aan ons doorgegeven zodat wij de offerte voor uw bouwwerken kunnen opmaken. Hierbij houden wij strikt rekening met de verwachtingen en suggesties van uw architect. Een goede samenwerking tussen architect en aannemer is in deze fase van groot belang.

De goedkeuring

In een tweede meeting overlopen wij graag met u de offerte zodat u duidelijk weet in welke stappen wij zullen werken en welke kosten hieraan vasthangen. Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten op voorhand goed geinformeerd zijn, zodat er tijdens de werken geen grote verrassingen zijn. Na de goedkeuring van de offerte wordt het werk ingepland en de werf ingedeeld.

Hulp met premies

Indien u vragen moest hebben over premies kunnen wij u hier, al dan niet met ondersteuning van een architect, bij helpen. Kijk ook eens op www.premiejager.be voor meer informatie over premies in uw regio.

DSC01405

Het project

Uw woning is nu uitgewerkt op papier en wordt stuk voor stuk opgebouwd.

Onze focus ligt nu op uw project en het tevreden stellen van onze klant. Wij garanderen dan ook een perfecte afwerking en een goede communicatie tijdens de werken.
Omdat de zelfwerkende patronen van Wilpro steeds aanwezig zijn kan je zeer direct vragen stellen en antwoorden krijgen. Enkel zo weten wij meteen wat de verwachtingen zijn en kunnen wij onze directe werkwijze garanderen.

De oplevering

Bij de oplevering wordt met u de woning overlopen. Alles verschillende bouwmaterialen en systemen worden toegelicht, zodat u goed weet hoe u ermee moet omgaan. Wij hebben reeds de beste bouwmaterialen en systemen gekozen , zodat u nog lang kunt genieten van uw investering.

Droomt u van een huis waarin u en uw familie zich goed voelen?

Contacteer ons via het contactformulier voor een vrijblijvend gesprek rond uw wensen en verwachtingen met een van onze werfplanners.